home
CAPA
Exhibitions & performances


artgarden

Unfolding

In het kader van het festival Art Garden 2003 in de Amsterdamse Hortus Botanicus vindt op 4 oktober de première plaats van "Unfolding", een project van componist Paul Goodman.

"Unfolding" is een stuk voor twee kunstenaars, een danseres en computermuziek en bestaat uit twee delen van ongeveer 20 minuten: "Babel" voor computermuziek en twee tekenende kunstenaars, en "Unfolding" voor computermuziek en dans.
Het eerste deel speelt zich af in het donker. Op de achtergrond zijn steeds veranderende tekeningen te zien die ter plekke worden gemaakt door Dave Bobroske en Jan Giliam. In het tweede gedeelte zal danseres Fleur Hagemans het stuk "Unfolding" uitvoeren in de speciaal voor deze avond gemaakte choreografie van Gerard Mosterd.
Het uitgangspunt is dat muziek, beeld en dans samen een abstract en tegelijkertijd beeldgenererend geheel vormen.

Dans: Fleur Hagemans. Beeldend kunstenaars: Dave Bobroske en Jan Giliam. Computermuziek: Paul Goodman. Choreografie: Gerard Mosterd

Première: 4 oktober 2003 in de Hortus Botanicus, Plantage Middenlaan 2a in Amsterdam. Tel: 020 - 6259021. Aanvang: 20:00 uur, entree: € 10 (inclusief avondtoegang Hortus Botanicus met bloeiende Victoria).